Hem      Utbildning      Coachning      Bemanning      Projektledning      Event/Demo            Referenser      Kontakt

om oss

JOAKIM JERNBERG, 49 år. Jag har arbetat med mat i stort sett hela livet. Startade min bana som fiskhandlare på Lisa Elmqvist 1985 i Östermalms Saluhall. Gjorde kort efter det karriär på Arvid Nordquist H.A.B och slutade som försäljningschef år 2000. Därefter VD på Fiskgrossisterna i Stockholm AB och arbetade där till det såldes till norska Leröy 2004. Gick in som delägare i Melanders Fisk efter att ha fördubblat omsättningen i en av butikerna på två år. Utbildad i affärskommunikation på IHM

MAGNUS OLSSON, 33 år. Jag har arbetat med mat i 17 år. Började jobba som kock efter restaurangskolan på diverse Stockholmskrogar. T.ex. Sturehof och Dramatens Bakficka. Började arbeta 2006 på Melanders fisk och avancerade kort därefter till butikschef i Hötorgshallen. Jag har utbildning inom restaurang, ledarskap och HACCP.

Vår idé är att med stort kunnande och superservice, hjälpa våra kunder att bli framgångsrika med sin färskvaruförsäljning. Genom utbildning, inspiration och stort engagemang ska vi bidra att öka kunnandet och glädjen i att framgångsrikt hantera, sälja och handla fisk och färskvaror för våra kunder och deras.

I sommar kommer vi ha fiskbutik på Möja i Stockholms skärgård. Välkomna. Läs mer här

Läs en Artikel om oss i Butikstrender här

Vi samarbetar med DVH Bemanning & Rekrytering AB

Vill du att vi ringer upp dig?  Klicka här